Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dceři zpěvačky Lucie Šoralové (47) a skladatele Ondřeje Soukupa (72) už jsou dva roky a dva měsíce a my celou rodinku potkali, když se křtila deska songů z muzikálu Mauglí, který Ondřej napsal a Lucka v něm hraje roli vlčice.

"Rebeka už mě tak viděla asi popáté a už si na mne v kostýmu zvykla. Ze začátku to ale bylo hrozné. Když mě viděla, brečela a chtěla k tátovi. Volala: Máma, vlk ne," přiznala nám Šoralová. Když jsme si děvčátko pořádně prohlédli, bylo vidět, že má rysy tváře po mamince, ale je překvapivě blonďatá.

"Taky jsem koukala, že mám doma blondýnku, ale to je po Ondřejovi. On byl jako malý také blond, pak ztmavl a sami vidíte, že teď už se jeho barvou vlasů zabývat nemusíme," smála se zpěvačka.

Zajímalo nás, zda v dceři pozoruje, nejen po vizuální stránce, povahové rysy rodičů. "Na to je, myslím, brzy. Dnes se vám zdá extrovertní, jak tady běhá po zákulisí Divadla Kalich, jindy poplakává a k nikomu nechce," míní.

A co holčičku momentálně baví? "Překvapivě je to malování, což je podle mě známkou introverze. Je obdivuhodné, jak se dokáže na nějakou činnost soustředit a vydržet u ní. To je, domnívám se, u tak malého dítěte neobvyklé," myslí si.

O dalším potomkovi prý momentálně neuvažuje. "Já, když si dělám nějaké plány, tak se mi Bůh vysměje. Takže raději vše nechávám plynout tak, jak to přichází," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám