Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní udílení filmových cen Český lev bylo jiné. Volba moderátora, místo ve vznešených prostorách Rudolfina i skladba večera, to vše akci dodalo ztracenou hvězdnost. Kudy se večer bude ubírat, pochopila většina pozvaných hostů, která dodržela doporučený dress code.

Opět nezklamala například Aňa Geislerová (48). Česká módní ikona předvedla zajímavou kombinaci konfekce a luxusu, když oblékla temně modré šaty ze švédského módního řetězce H&M a sladila je s diamantovými šperky v hodnotě dvou miliónů korun.

Konfekci si na sebe vzala také Klára Issová. Kráska s laníma očima to možná lehce přepískla černým kabátkem s černým umělým chlupem, když ale svrchník odložila, tak mohly vyniknout šaty s jednoduše řešeným vrškem a dramatickou sukní s krajkovými volány.

To Táňa Pauhofová vsadila na luxus a oblékla se kompletně u Diora, stejně tak jako Jana Plodková, která se nechala zahalit od hlavy až po paty do kousků z nadcházející kolekce Prada.

Výběr těch nejpovedenějších modelů najdete v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám