Hlavní obsah
Famous
Článek

Sam Worthington je dalším z herců, kteří nedokážou ovládat své emoce před lovci senzačních snímků. Jednoho takového fotografa napadl hrubě fyzicky v New Yorku, muž na něj zavolal policii, a ta australského herce odvezla do chládku. Hvězda filmu Avatar napadla paparazza za to, že ji fotil ve West Village s přítelkyní Larou Bingle.

Podle všeho to začalo na ulici Jane Street, kde fotograf Sheng Li kopl jeho přítelkyni do nohy. To Worthingtona naštvalo a udeřil ho pěstí do tváře. Policie herce zatkla a obvinila z fyzického napadení třetího stupně. Ani fotograf nevyvázl bez postihu. Byl obviněn z napadení, obtěžování a ohrožování.

Sedmatřicetiletý herec byl propuštěn na kauci a ve středu musí k soudu v New Yorku.

„Došlo k tomu v půl šesté večer. Fotograf kopnul Laru a pak ho Worthington praštil do tváře, což fotografovi způsobilo tržnou ránu na nose. Byl obviněn z fyzického napadení,“ uvedl mluvčí newyorské policie pro australský Daily Telegraph.

Sam se nepral na ulici poprvé. V roce 2012 se dožadoval vstupu do klubu. Byl však namol opilý a vyhazovač ho odmítal pustit do podniku. Když herec začal vyhrožovat pěstním soubojem, vyhazovač ho zpacifikoval pepřovým sprejem, spoutal mu zápěstí želízky a zavolal policii.

Reklama

Další články

Načítám