Hlavní obsah
Článek

Osmatřicetiletá modelka Jennifer Nicole Lee se nejspíš domnívá, že její laciný trik i po několika letech v branži stále zabírá. O jejích záměrných nehodách s plavkami se dnes už vyprávějí legendy.

Když americké Miss bikiny z roku 1996 spadly v tom nejlepším plavky poprvé, byl z toho skandál. Podruhé se dala obdobná situace ještě považovat za nešťastnou náhodu. Rozvazování kalhotek se ovšem začalo podezřele často opakovat a dnes už nikdo nepochybuje o tom, že Jennifer Nicole Lee sází na lacinou provokaci.

Spodní díl plavek na jejím těle nikdy nevydrží déle, než je nezbytně nutné, a Jennifer zpravidla končí focení s méně či více odhaleným klínem. Nejinak tomu bylo i během jejích pracovních povinností na Miami, které proběhly podle klasického scénáře. Po pár snímcích se její plavky sesunuly ke kolenům.

Jennifer Nicole Lee by přitom dokázala zaujmout i bez této trapné scénky. Na své figuře totiž tvrdě dře a i ve 38 letech má výstavní křivky. Jedinou vadou na její kráse je nepříliš vydařená plastická operace prsou, která si musela vyžádat dodatečnou úpravu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám