Hlavní obsah
Článek

Slávychtivá Eva Feuereislová sice v reality show VyVolení neuspěla, ale domnívá se, že právě ona z krátké televizní kariéry vytěžila maximum. Zvětšená ňadra jsou momentálně její nejsilnější zbraní.

Eva se neustále dožaduje pozornosti a kdykoliv se nabídne možnost předvést se, ochotně využije své silikony i ostrý jazýček. Účastnice reality show a bývalá milenka Domenica Martucciho je totiž přesvědčena o tom, že má světu stále co nabídnout.

Během návštěvy pražského rádia tak posluchače potěšila částečným striptýzem, přestože se museli spokojit jen se zvukem. My máme ovšem k dispozici fotku, na níž se Eva se svými novými ženskými zbraněmi nacpala mezi moderátory jen v podprsence. Z jejího sebevědomého výrazu je znát, že je s vylepšeným hrudníkem maximálně spokojená.

V rádiu se ovšem nesetkala jen s příznivými reakcemi. Když jí odpůrci doporučovali, aby silikonem nahradila i svůj mozek, rázně se bránila: „Silně zvažuju silikon do zadku, aby mi ho mohli všichni tihle antifanoušci políbit. Neznají mě osobně, a už mě soudí!“

Eva se ale podobnými urážkami nenechá vyvést z míry a pravidelným monitoringem internetu zjišťuje, že její sláva se už téměř dotýká hvězd. „Na stránkách rádia jsem měla pětkrát víc lajků než Vladko a kolem 300 komentářů, takže mě těší, že lidi baví moje rebelská povaha,“ tvrdí sebevědomě Feuereislová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám