Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a komik Michal Suchánek (58), stejně jako jeho děti, miluje lyžování. Ne nadarmo hrál už jako malý kluk v legendární komedii o lyžáku Sněženky a machři.

Jarní prázdniny na horách proto byly pro jeho rodinku jasnou volbou. „Lyžování mám opravdu rád a v zimě na horách je mi nejlépe. Kdyby to šlo, byl bych hercem jen přes léto a zbytek roku horalem,“ prozradil nám herec.

Suchánek má rád prázdné sjezdovky, na kterých si může pořádně zablbnout, a tak si na lyžovačku neváhá přivstat a na sjezdovku vyráží v době, když ostatní ještě dospávají. A to i přesto, že nesnáší vstávání!

„Nejsem moc přítel vstávání a dělá mi to ukrutné problémy, proto ani raději nechodím spát! Ale musím chodit na kopec ráno, protože rychlostní limity nemůžu překonávat, když je sjezdovka plná. Stáhl jsem si aplikaci, která měří rychlost a naposledy jsem se rozsekal při trapných 73 km/h,“ říká herec, který na jaře bude produkovat tour Partička ve vzduchu a koncem července Partičku na Konopišti.

Herec proto s dcerou Berenikou vyrazil na kopec hodně brzy a vyzkoušel novinku letošní sezóny Fresh Track - tedy lyžování na ranním manšestru zakončené bohatou snídání.

„Ve Špidlu jsem napsal mnoho dílů TeleTele a půl divadelní hry. Brzy ráno jdu na kopec, dvě hodiny se pokouším posouvat své hranice, a když cestou domů nepotkám nikoho, kdo mne svede k nějaké oslavě, zbytek dne můžu psát,“ smál se herec.

Suchánek už své děti naučil natolik lyžovat, že mu stěží stačí. „Myslím, že jako trenér a instruktor jsem vykonal dobrou práci, už je prosím, aby na mne občas počkaly,“ uzavřel pyšně Suchánek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám