Hlavní obsah
Článek

Je to snad náhoda? Do českého prostředí, které sleduje aktuální módní trendy maximálně periferním viděním, začala pronikat nová tendence - ženy se zbláznily do pánského stylu a oblékají se stejně jako jejich mužské protějšky.

Pánský styl, který si takřka před sto lety vzala za svůj Marlene Dietrich, v poslední době oživila Madonna (65). Na konci ledna dorazili popová královna a její syn David Banda na Grammy ve smokinzích od Ralpha Laurena. Minulý víkend ten samý vtip zopakovali na udílení britských filmových cen BAFTA Angelina Jolie (48) a Brad Pitt (60), když pro změnu sáhli po pánském a dámském smokingu od značky Yves Saint Laurent.

Je milé, že i my v Čechách máme své první vlaštovky. V sobotu se po rudém koberci před Rudolfinem prošla v pánském obleku Lenka Termerová, která tak roztomile ladila se svým manželem Morisem Issou. Herečka vypadala senzačně ve tříčtvrtečních kalhotách zvýrazňujících obutí a „over size“ saku, do kterého vsadila možná manželovu smokingovou košili doplněnou ležérně uvázanou kravatou. Pánský styl na této dámě působil vyváženě díky ženským prvkům v podobě lodiček na podpatku, elegantního psaníčka i výrazných šperků.

Termerová byla jediná, která na Českém lvu takto dokonale ladila s partnerem, s pánským stylem experimentovaly ale i další dámy. Třeba Jana Šulcová (†76) převlečená za „chlapečka“ oživila své zašlé kouzlo sexbomby, moderátorka Lenka Vacvalová (34) zase v dámském smokingu s korunkou na hlavě připomínala Carrie Bradshaw z druhého dílu filmového zpracování Sexu ve městě.

Dámy, vážně jste se pochlapily.

Reklama

Další články

Načítám