Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byl tohle nejbujnější dekolt na Českých lvech? "Tak určitě," odpověděli bychom tradiční hokejistickou frází. Kdo na slavnostním večeru potkal manžele, režiséra Juraje Jakubiska a producentku a herečku Deanu Jakubiskovou, nemohl by o tom pochybovat a našel by se jen málokdo, kdo se vnadné brunetě podíval do očí.

Deana zkrátka ví, jak upoutat na své klady, a i po padesátce si takový výstřih může dovolit a dobře to ví i její dvorní módní návrhářka. "Šaty do společnosti si vždy nechávám šít od Ivany Follové. Zastávám názor, že žena má vypadat krásně a nejen pro sebe, ale i tak, aby se na ni rádi podívali i ostatní," míní Deana.

Deana ovšem není jen dáma, která po boku svého muže pouze zdobí. Na jejích bedrech skončily ty největší starosti ohledně filmu, který připravuje na motivy Slovanské epopeje Alfonse Muchy. "Název by měl znít Zapomenutý epos, dáváme to teprve dohromady, je to koprodukce více států a nejvíce talentu musí projevovat právě Deana, která to dává vše dohromady po organizační i finanční stránce," řekl nám Juraj.

"Začneme, doufám, točit na přelomu roku a doufám, že nebude taková zima, jaká byla letos, protože to by nám to asi bez sněhu úplně nedopadlo," uzavřela Deana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám