Hlavní obsah
Článek

Pivní mánie, která se šíří po sociálních sítích, jež spočívá v tom, že se dotyčný natočí u exnutí piva a pak nominuje další podobně postižené, dorazila i mezi mládež. Teprve sedmnáctiletá majitelka obřího dekoltu Charlotte Štiková, ségra Ornelly Štikové (31), do sebe pivo klopila doslova pod tlakem. Až se jí odporem třásla ňadra!

Video pochází evidentně z nějaké putyky, v níž se Charlotte rozhodla předvést, že není baba a dokáže to, čím se trochu podivně chlubí většinou především pánové.

„Doufám, že se nepozvracím,“ říká na začátku, než se téměř zakousne do půllitru. Ale „exák“ se jí moc nedaří. Několikrát se doslova přemlouvá, že pokus přeruší, jenže kamarádka, která pijácký kousek natáčí, ji povzbuzuje, aby pokračovala.

Charlotte se drží tu za krk, snad aby překonala dávivý reflex, tu za bradičku, aby pivo nestékalo na její rozměrný hrudník. Za minutu a půl je nakonec hotovo. Jen zhruba o deset sekund kratší dobu podobná věc trvala Monice Absolonové. Schválně porovnejte výkon obou děvčat…

Reklama

Další články

Načítám