Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Klučina na fotce byl hezounkem už jako malý chlapec a zůstalo mu to dodnes. Tento fešák totiž patří mezi naše nejvíc sexy seriálové herce. Momentálně oslňuje divačky u televizních obrazovek v primáckém seriálu Cesty domů.

Šestadvacetiletý Radúz Mácha se do širšího povědomí diváků sice dostal díky Cestám domů, ale ještě předtím o sobě dal vědět na divadelních prknech. Absolvent ostravské konzervatoře a brněnské JAMU je totiž členem činohry Národního divadla.

Na nejslavnějších divadelních prknech vyniká jeho herecký talent hned v několika hrách. Diváci ho mohou vidět například v roli Trania v Shakespearově Zkrocení zlé ženy či coby Karla Kudrličku ve Stroupežnického Našich furiantech.

Radúz je opravdový fešák a moc dobře to o sobě ví. Přesto by na sobě ještě rád zamakal. „Rád bych měl víc vypracované břicho, líbil by se mi ten 'pekáč buchet', jak se říká. Tak jsem na něm trochu začal pracovat,“ řekl Super.cz Radúz, když společně se svým seriálovým kolegou Vincentem Navrátilem loni jako model zapózoval na sexy fotkách.

Případné zájemkyně o Radúzovu vřelou náruč ale mají smůlu. Sympatický herec už několik let žije s krásnou a uznávanou českou baletkou Martou Drastíkovou, která tančí v Národním divadle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám