Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čím starší je Demi Moore (61), tím mladší ročníky ji přitahují. Po výčtu jejích posledních milenců by dnes možná o svého exmanžela Ashtona Kutchera (46) ani nezavadila. Byl by pro ni ve svých šestatřiceti příliš starý. A kdo že se naposledy nechal lapit do jejích sítí? Teprve třiadvacetiletý herec Alex Pettyfer, kterého jste možná zaregistrovali vedle Channinga Tatuma ve striptýzové komedii Bez kalhot, známé také v překladu Báječný Mike.

Zda jde pouze o žhavý flirt z losangeleského klubu, kde společně trávili sobotní noc, či se z toho vyvrbí alespoň několikatýdenní známost, se uvidí. I to by totiž byl u Demi v poslední době úspěch. Ještě v lednu totiž tokala s potetovaným bubeníkem Seanem Fridayem, se kterým trávila novoroční dovolenou v Mexiku.

„Bylo to jako setkání milenců po dlouhé době. Alex vytáhl Demi a zatočil se s ní dokola, pak ji oběma rukama držel kolem pasu a tančili. Po chvíli už jsme ani jednoho neviděli. Zafungovala mezi nimi chemie, flirtovali spolu pořádně. A musím říct, že i přes ten věkový rozdíl tvořili hodně žhavý pár,“ sdělil serveru MailOnline očitý svědek jejich počínání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám