Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Největší fešák seriálu Cesty domů Radúz Mácha už několik let žije s krásnou přítelkyní Martou. Málokdo ale ví, že Marta Drastíková je jednou z nejuznávanějších českých baletek. Tančí v Národním divadle a letos je v kategorii Balet dokonce nominována na prestižní cenu Thálie. "Držím jí palce, snad se to povede," říká herec.

Jak bude pár dnes slavit svátek zamilovaných?  "Zajdeme si na večeři, dám jí kytku, žádné velké dary si nedáváme. Dnes jsem vyrobil krásné pralinky, tak je určitě předám taky," řekl Super.cz Radúz, který výrobu pralinek za pomoci nejznámějšího českého, cenami ověnčeného cukráře Martina Pokorného, zvládl na výbornou.

Jak je na tom s vařením jinak? "Jsem typický chlap, moc těžké věci nezvládnu, dám tak kuře, do větších projektů se nepouštím," upřesnil herec. Vaření tak raději nechává na partnerce. A kdo by si řekl, že baletky toho moc nesní, mýlí se. "Baletky jí docela hodně, protože vydají hodně energie. Marta jí tak pětkrát, šestkrát denně," dodal Radúz.

Radúz dnes nic speciálního nechystá, ani žádost o ruku se konat nebude. "To určitě ne. Plány do budoucna zatím nejsou. Jsme ještě mladí, tak si chceme ještě užívat," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám