Hlavní obsah
Článek

Eva Feuereislová (24) se ve VyVolených předvedla s charakteristickým blond účesem a nepříliš obdařeným hrudníkem, který je dnes už minulostí. Co zanedbala příroda, dohnaly šikovné ruce plastických chirurgů.

V reality show Eva sice neuspěla stejně jako o rok dříve v SuperStar, ale může být sama se sebou spokojená. Při pohledu do zrcadla je totiž podstatně pohlednější, než dříve. Nejenže má konečně pořádný dekolt, ale přibývající věk překvapivě prospěl i její tváři. Archivní snímky Evy tak připomínají Brada Pitta ve filmu Podivuhodný případ Benjamina Buttona, v němž se jeho tělo měnilo proti proudu času.

Na starších fotkách Eva působí jako o generaci starší žena. Tmavé vlasy jí totiž nesvědčily a přidávaly jí roky navíc. Při pohledu na snímek z roku 2007 Eva tvrdí, že měla pár kil navíc. Začala tak s dietami, které ji ovšem připravily o její proporce v oblasti hrudníku.

„V roce 2012 jsem byla zblázněná do všech možných způsobů hubnutí. V té době jsem měla 56 kilogramů,“ prozradila nám Eva, která je dnes o sedm kil těžší nejen díky silikonovým implantátům.

„Když se na své fotky dívám s odstupem času, tmavá barva vlasů nebyla pro mě to pravé ořechové,“ přiznává Eva, která má i po skončení VyVolených o zábavu postaráno. V sobotu ji v Olomouci čeká autogramiáda s kolegy z vily a brzy se zhostí porotkyně soutěže Mr. Gay Czech republic. Na neuvěřitelnou proměnu Evy Feuereislové se podívejte v galerii!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám