Hlavní obsah
Článek

Brazilská kráska Alessandra Ambrosio (32) je nejen hvězdou módních mol, ale také maminkou. Z chování její pětileté dcerky je zřejmé, že je pro ni topmodelka velkým vzorem.

Ambrosio je ženou mnoha podob. Zatímco na profesionálních snímcích všechny ohromuje svou krásou, ve chvílích volna se chová naprosto nenápadně. Během nakupování se snaží nevybočit z davu, ale malá Anja to vidí jinak. Jako slavné dítě na sebe ráda strhává pozornost, a pokud se objeví fotografové, na rozdíl od své maminky ochotně pózuje na všechny strany.

Dcera Alessandry Ambrosio má pro předvádění talent a je znát, že některá gesta odkoukala od slavné modelky. Ta ji navíc už od dětství vede k tomu, že peníze hýbou světem. Když Anja přijde o rozvernou náladu, maminka sáhne do peněženky pro dvacetidolarovou bankovku, a na její tvářičce opět zazáří úsměv.

Díky závratným příjmům jedné z nejlépe placených modelek si pětiletá parádnice může dovolit cokoliv včetně stylových botiček v beruškovém provedení, které sladila s kabelkou. Její roční bráška Noah je ještě světem módy nezkažený, a tak mu větší radost než nakupování udělá projížďka v dětském autíčku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám