Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sisa Sklovská (58) a Celeste Buckingham (28) možná mají svůj X Factor, jinak řečeno neměřitelnou dávku hvězdnosti, která se nedá koupit ani naučit, rozhodně ale těmto dvěma Slovenkám chybí M Factor, jak by se v této souvislosti mohl nazvat smysl pro módu.

Porotkyně se v rámci natáčení castingových kol pěvecké soutěže X Factor ve svých outfitech zrovna nevycajchnovaly. Mladé zpěvačce rozhodně nechceme brát její smysl pro kontrastní kombinace, rozhodně by svůj eklektický styl měla udržet, což se bohužel při kombinaci krajkové blůzy, džínsových šortek a kotníčkových kozaček na vysokém podpatku nepodařilo. Zejména pak pásek s řetízkem a výrazné šperky celý dojem sesadily na úroveň nákupu v prodejně „Vše za 39“.

V případě Sisy Sklovské raději pomineme nezdravé opálení, které má na svědomí solárko či jedno celé balení samoopalovacího krému, a přejdeme rovnou k oblečení. Mini šatům by se snad dala odpustit délka i lehce ordinérní přiléhavý střih, kdyby však extravagantní módní kousek nelichotivě nezvýrazňoval vyklenuté bříško nositelky. Kamenem úrazu je ale zpěvaččin vlasový styling, který se zařazuje za Lucii Bílou v hitparádě nejkatastrofičtějších účesů Česka a Slovenska.

Ve finále mnohem lépe dopadlo pánské osazenstvo porotcovské lavice. Oto Klempíř zůstal za chlapáka v nenápadném černém saku a tmavých džínách, Ondřej Brzobohatý (41) zřejmě stylistky nechal rozvášnit jen při výběru metalického maxi svetru. Vzhledem k tomu, že by krasavci slušel i pytel brambor, to s ním ale neměly příliš složité.

Reklama

Další články

Načítám