Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pro hollywoodskou hvězdu Gabourey Sidibe (30) je nadváha předností, díky níž nemá o role nouzi. Módní návrháři ovšem prozatím její extrémní tělesné rozměry ignorují.

Gabourey Sidibe je herečkou velkého formátu a její výkony jsou nepřehlédnutelné nejen díky její statné postavě. O jejím talentu vypovídá nepříklad nominace na Oscara za hlavní roli ve filmu Precious. O filmovou trofej ji však v roce 2010 připravila Sandra Bullock.

Výrazná hollywoodská osobnost poté dostala další herecké příležitosti, v nichž měla dostatečný prostor pro své přednosti. Letos se dočkala nominace na cenu NAACP pro tvůrce afroamerického původu. Gabourey má šanci na úspěch díky televiznímu seriálu American Horror Story: Coven, v němž ztvárnila voodoo čarodějnici.

Na vyhlášení nominací však vzbuzovala mnohem více zděšení, než na obrazovce. Sidibe na slavnostní událost dorazila v modrých šatech, které plnoštíhlé herečce přidaly další kila navíc. Nejvíce pozornosti však vzbuzoval její náramek. Ten byl totiž očividně určen podstatně štíhlejší nositelce a z objemného předloktí Gabourey vytvořil přiškrcenou jitrnici. Příště by bylo rozhodně pohodlnější zvolit pružnější materiál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám