Hlavní obsah
Článek

Je vidět, že Petra Němcová (34) se v USA neztratí. Pro českou krásku totiž mají slabost nejžádanější frajeři z filmového plátna.

Modelka se na přehlídce v New Yorku stala středem pozornosti, přestože se už aktivní kariéře příliš nevěnuje. Molo uvolnila mladším ročníkům a raději zasedá v publiku jako vážený host. Petra má světu stále co ukázat, ale v poslední době na sebe pozornost spíše než krásou strhává svým doprovodem.

Na módní akci ji totiž doprovodil irský herec Colin Farrell, který zazářil ve filmech Minority Report či Total Recall. Po boku Petry Němcové se však nepředvedl jako akční hrdina, ale jako elegán, který k ní byl vhodným protějškem. Není tak divu, že se začalo šuškat o tom, že tato dvojice má k sobě podezřele blízko.

Nebylo by to poprvé, kdy Němcová ulovila hvězdu první velikosti. Před dvěma lety často doprovázela Seana Penna. Modelka sice tvrdila, že pouze podporuje jeho charitativní činnost, ale vše nasvědčovalo tomu, že si spolu prožili románek. Sean Penn ovšem v současné době randí s hollywoodskou kolegyní Charlize Theron a údajně chystá svatbu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám