Hlavní obsah
Článek

Ne všechny krásky mají vedle sebe lásku. Ani to jim ale nebrání vyrazit juchat na plesovou událost, pražský Ples v Opeře. Pavlína Němcová (52), Gábina Partyšová (45), Mahulena Bočanová (57), Tereza Chlebovská (33) nebo Monika Bagárová (29), všechny tyto krásky vyrazily tančit buď samy, nebo s náhradníky z řad kamarádů.

Pavlína Němcová přišla s partnerem svého stylisty Filipa Antonínem, Mahulena se svým učitelem tance Petrem, Tereza Chlebovská s kamarádkou, finalistkou České Miss Andreou Kabickou, a neznámý mladík doprovodil také Moniku Bagárovou.

Gábina Partyšová jako jediná přišla úplně sama. Taneční partner, se kterým původně měla jít, onemocněl. "Konzultovala jsem to i s Ladislavem Špačkem, který řekl, že není úplně vhodné přijít bez partnera, ale myslím si, že jsem až tolik pravidla neporušila," vysvětlila Partyšová.

Na nezadanou si hraje také Aneta Vignerová (36), která přišla na ples také sama. Super.cz jako jediný ale během večera Anetu potkal s jejím přítelem Michalem Zemanem a dobře víme, že tahle kočička rozhodně neuléhá v noci sama...

Reklama

Další články

Načítám