Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdou sobotního Plesu v Opeře bude operní zpěvák Paul Potts, který zvítězil v britském Talentu. Zazpívá tam árii z opery Leoše Janáčka v češtině a bude muset také do kola. Z toho má mnohem horší obavy.

"Moje manželka říká, že mám obě nohy levé a moje taneční partnerka by potřebovala okované boty," smál se Potts. "Ale loni touhle dobou jsem byla na vídeňském Plese v Opeře a také jsem to zvládl," ubezpečil nás.

Taneční partnerkou mu bude ředitelka plesu Zuzana Vinzens. Svoji ženu do Prahy nepřivezl. "Někdo musí doma hlídat psa, přece nebude pořád uvázaný u boudy," žertoval zpěvák, o jehož životním osudu byl dokonce natočený film Život je šance.

Ten bude za týden uveden do kin a Potts jej v Praze také slavnostně uvedl. "Jsem rád, že je to komedie, baví mě. Ten film jsem viděl už šestkrát. Jen moje žena protestovala, že přece ona taková, jak je vylíčená ve filmu, není. Já ale řekl: jsi to přesně ty," řekl Super.cz.

A jak si užívá svůj život po té, co se z prodavače mobilních telefonů stal světovou hvězdou? "Je to skvělé, poznal jsem spoustu nádherných míst, včetně Prahy, kde jsem už popáté. Ale hlavně jsem rád, že se mohu živit, a to velmi dobře, tím, co mne v životě nejvíc baví," prozradil.

Reklama

Další články

Načítám