Hlavní obsah
Článek

Ještě před pár lety byl považován za sexuální symbol a jeho obnažené tělo patřilo k největším hollywoodským lákadlům. Herec Channing Tatum (33) ovšem zvolil pohodlný rodinný život a dnes je z něj zavalitý tatík.

Tatum se v minulosti mohl pochlubit opravdu výstavním tělem a jeho svaly byly poznávacím znamením, které z něj udělalo jednoho z nejpopulárnějších herců posledních let. Ve vrcholné formě byl ve filmu Bez kalhot, kde ztvárnil striptéra, a v odvážné roli plné nahoty zúročil své vlastní zkušenosti z těžkých počátků kariéry.

V podobné roli ovšem Channinga jen tak neuvidíme. Jeho tělo dnes vypadá zcela jinak a film z roku 2012 mu už připomínají jen fotografie, na nichž hrdě vystavoval své svaly. Hollywoodský fešák totiž zpohodlněl a během těhotenství jeho manželky Jenny Dewan připrav více než ona. Dnes už má půlroční dcerku Everly a na posilovnu kašle.

„Dřel jsem na sobě dva roky a pak nastal čas zpomalit. Ano, teď jsem hodně tlustý, ale stejně tak šťastný,“ řekl herec v televizní show Ellen DeGeneres.

Reklama

Další články

Načítám