Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kontroverzní slovenská podnikatelka Nora Mojsejová (65) už od září sedí ve vazbě kvůli údajnému daňovému podvodu za téměř 40 miliónů korun. Teď se rozhodla, že poprosí soud o propuštění, a tak ji po dlouhé době mohli spatřit i novináři. Sice viditelně pohubla, ale asi se nebude mít tak špatně. Život ve vazbě si chválila, a navíc měla dokonalou manikúru a také obarvenou kštici.

K soudu nedorazila ve vězeňském mundúru, ale v luxusní bundičce a upravená téměř tak, jako by šla do společnosti a nevedli ji do soudní síně v želízkách. Když už bylo během jednání jasné, že se na svobodu nedostane, překvapila všechny přítomné svým vyjádřením.

„Pane soudce, radši mě nechejte v base, když byste s tím měl mít nějaké problémy. Už sedím pět měsíců a vydržím i dva roky, jsem voják. Ve vazbě se nenudím. Čtu, hraju Člověče, nezlob se a vyšívám,“ zaznamenaly slova marnotratné podnikatelky slovenské Topky.

Je otázkou, zda nakonec soud vyhověl žádosti její nebo státního zástupce, každopádně Mojsejová se vrátila zpátky za mříže. Tam se dostala, protože měla ovlivňovat svědky.

Reklama

Další články

Načítám