Hlavní obsah
Článek

Ani aktuální řada reality show Farmář hledá ženu se neobejde bez podivínů, kteří se běžně na televizní obrazovce neobjevují. Josef je ukázkovým příkladem muže, který dokáže nápadnicím plést hlavu, aniž by pobral příliš rozumu.

Při seznamování se čtyřiapadesátiletý Josef snažil na ženy zapůsobit, ale pustil se na tenký led. Historie totiž nebude jeho silnou stránkou. Zkušený hospodář má nejspíš za svůj vzor Karla IV., který si užil péči hned čtyř manželek. Jeho životopis by si měl ovšem pořádně nastudovat.

Když Josef své nápadnice zkoušel z historie, jedna z nich, Libuška, se nakonec projevila chytřejší než on. Správně zmínila, že manželkou Karla IV. byla Blanka z Valois a uhodla i Elišku Pomořanskou.

Josef chtěl zamachrovat dalšími informacemi, ale pořádně se ztrapnil. Karlovi IV. totiž za manželku přisoudil jeho matku Elišku Přemyslovnu a Kateřinu Aragonskou, již měl doma pro změnu anglický král Jindřich VIII.

Dámy ovšem přes zamilovanost tyto nedostatky vůbec nevnímaly a Josefovi by odkývaly snad i to, kdyby Karla IV. spojil s Dagmar Havlovou. „Asi to IQ bude fajn,“ zhodnotí farmář uchazečky o jeho srdce v páteční reality show.

Reklama

Další články

Načítám