Hlavní obsah
Článek

I hvězda jako Julia Roberts někdy udělá krok špatným směrem. Dříve bezchybná herečka tentokrát zvolila brýle, v nichž naprosto zanikla její krása.

Hvězda komedie Pretty Woman patří k nejlépe oblékaným celebritám a díky štíhlé postavě si může dovolit i ve 46 letech nosit šaty, jaké mají ve svém šatníku mladé modelky. Její dlouhé nohy totiž muže nikdy neomrzí a slavnou herečku sledují se stejným nadšením už tři desetiletí.

Na udílení Zlatých globů i Grammy Julia Roberts zazářila a dokázala, že i jako trojnásobná maminka má světu co ukázat. Skvěle padnoucí outfit a dokonalé líčení z ní udělaly ozdobu ostře sledovaných akcí a hollywoodská herečka se předvedla jako hvězda první velikosti.

Ne vždy se ovšem na svá vystoupení tak pečlivě připravuje. Když zavítala v Los Angeles na projekci svého posledního filmu Daleko od sebe, který jí po 13 letech zajistil oscarovou nominaci, nejspíš měla naspěch. Do kina přišla v nenápadném růžovém kabátě a v brýlích se silnými obroučkami, které jí přidaly několik let. Jindy krásná herečka tak splynula s publikem a spíše než Pretty Woman připomínala Ošklivku Betty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám