Hlavní obsah
Článek

Půlroční potomek vévody z Cambridge Williama (41) a jeho ženy Catherine odjel na svou první dovolenou u moře, a jak se dalo čekat, o žádný last minute se nejedná. Místem, kde bude nyní Jeho královská Výsost princ George Alexander Louis z Cambridge několik dní uléhat, je malý privátní ostrov v Karibiku Mustique. Společnost mu tam dělá sice jen jeden z rodičů, a to maminka, tatínka mu však vynahradí babička s dědou - Carole a Michael Middletonovi.

Ostrov s rozlohou necelých šest kilometrů je rájem na zemi. Původních obyvatel je zde okolo pěti set a jinak se zde podél pobřeží nachází už jen 74 luxusních vil, které jsou vesměs ve vlastnictví celebrit a zámožných osob. Jednu z nich nyní na týden obývají právě Kate se synem a rodiči. Jaké parády si mohou užívat, už se podívejte v galerii pod článkem.

O vilu v zeleni s výhledem na oceán o čtyřech ložnicích se stará komorník, kuchař a zahradník, a tak je jasné, že rodině během jejich pobytu nechybí vůbec nic. Až na Williama, který musel zůstat doma v Londýně kvůli studijním povinnostem.

Reklama

Další články

Načítám