Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme vyrazili na tiskovou konferenci, kde byly vyhlašovány nominace na divadelní ceny Thálie, v muzikálové sekci nás okamžitě zaujala kráska, která byla usazena vedle Moniky Absolonové (47). "Vypadá jako Natalia Oreiro, co?" smála se Monika, která stejně jako řada televizních diváků milovala telenovelu Divoký anděl.

A Lucie Bergerová opravdu krásku, která kdysi navštívila i Prahu a předávala na Českém slavíku cenu Lucii Bílé (58), připomíná. Bohužel se ale půvabná jednatřicetiletá Lucie do světa šoubyznysu nežene a je spokojená v Českém Těšíně, kde vychovává své dvě děti a je sedm let v angažmá v tamním divadle.

"Jsem spokojená mamina a žiju v Těšíně ráda, i když za námi už není nic, jen Slovensko a Polsko, samozřejmě nádherná krajina," svěřila Super.cz. Odbornou obec zaujala svojí titulní rolí v původním slovenském muzikálu Báthoryčka, kde hraje hraběnku, která se kvůli kráse koupala v krvi panen.

Protože sama vypadá velmi mladistvě, zajímalo nás, zda nemá obdobný recept jako její hrdinka. "To ne, ale koupu se často, někdy i několikrát denně," smála se Lucie, která rozhodně nepostrádá smysl pro humor. Pro naši reportáž dokonce promluvila těšínským nářečím a posuďte sami, zda byste jí rozuměli aspoň jediné slovo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám