Hlavní obsah
Článek

V minulých dnech to vypadalo, že hvězda seriálu Přátelé Jennifer Aniston (42) je v sedmém nebi. Po boku svého nového partnera Justina Therouxe (39) po dlouhé době zářila štěstím. Na jejím levém prsteníčku se dokonce objevil snubní prsten.

Teď se ale ukázalo, že nic není tak jednoduché a přímočaré, jak se zdálo být. Ozvala se totiž Justinova dlouhodobá partnerka, se kterou až do víkendu bydlel. Módní návrhářka Heidi Bivens (34) je z nového románku svého teď už expřítele zcela zdrcená, zvlášť když o romantické lásce Justina a Jennifer píší snad všechna americká bulvární média.

„Heidi a Justin jsou spolu 14 let,“ citoval deník The New York Post návrhářčinu mluvčí. „Dali se dohromady, když jí bylo dvacet a jemu 24. Ano, ona se teprve o víkendu odstěhovala z jejich společného domova. Nebude to komentovat,“ prozradila.

Nový hollywoodský pár se poprvé ukázal ve společnosti minulou neděli na večírku po předávání filmových cen MTV. Pár dní předtím Jennifer Justina představila svým nejlepším přátelům.

Podle magazínu Grazia dostal Theroux, který žije v New Yorku, klíče od hereččina losangeleského domu. „Justin musí být kvůli práci pořád v Los Angeles,“ řekl magazínu zdroj. „Obvykle bydlí v hotelu, Jen mu ale řekla, že už může klidně zůstávat u ní,“ prozradil.

Jennifer musí dobře vědět, jak se teď Justinova expřítelkyně musí cítit. Sama totiž zažila něco podobného, když jí před šesti lety Angelina Jolie (48) odvedla Brada Pitta (60).

Reklama

Další články

Načítám