Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Bývalá striptérka Regina Holásková sice ve VyVolených dvakrát neuspěla, ale díky dokonalému tělu a odvážným názorům patří k nejznámějším účastníkům českých reality show. Tato kontroverzní osoba dnes slaví 36. narozeniny a navzdory tíživé životní situaci vypadá stále skvěle.

Rebelka, která dokázala Vladka Dobrovodského opakovaně vyprovokovat k nepříčetnosti, je na své udržované tělo hrdá, ale jako zdroj obživy jej již odmítá. Regina totiž v poslední době vystupuje jako obhájkyně ženských práv a odsuzuje nejen panovačné muže, ale také materialisticky zaměřenou společnost, farmaceutické společnosti, zkorumpované politiky, nenasytné bankovní ústavy a geneticky upravené potraviny.

Regina po špatných zkušenostech zanevřela na penězi zkažený svět a uchýlila se na samotu v okolí Brna, kde se v chatrči bez vody věnuje záchraně naší planety. Její iniciativu však narušují úřady, které nemají pro její pojetí světa pochopení. Hvězda reality show totiž vede s rodiči svého bývalého partnera válku o dcerku Isinku a nedbá přitom soudních nařízení.

Před vymoženostmi civilizace by Regina ráda uprchla, ale zdravotní pojištění musí platit stejně jako běžní smrtelníci, proto proti ní bylo zahájeno exekuční řízení. Regina však neztrácí svou víru a naději upíná do vesmíru, kde podle ní existují spřátelené bytosti.

Diváky však podstatně více než tyto úvahy zajímalo Reginino pěstěné tělo. Bývalá striptérka si je svých předností vědoma, a proto se po vile ráda procházela jen ve spodním prádle, přičemž odhalila i tetování v intimních partiích. Na její nejžhavější fotky se můžete podívat v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám