Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Justin Bieber (30) nejspíš vytlouká klín klínem a po neúspěšném loudění o návrat u Seleny Gomez (31) a posílání sprostých fotografií si našel náhradu. Není jí nikdo jiný než pohledná dívka, kterou si vezl ve vypůjčeném lamborghini během zběsilé jízdy po Miami Beach ve čtvrtek v noci, kdy jej zatkla policie.

Jednadvacetiletá začínající modelka Chantel Jeffries se zpěvákem odjela do Panamy, kde přítomnost kanadského idolu vyvolala pořádný rozruch. Ještě, než se klidili ‚do bezpečí‘ na soukromou jachtu, na pláži v turistické destinaci Punta Chame se museli prodírat davy fanoušků a ‚čumilů‘. Podle zahraničních médií se chovali, jako by tvořili pár. Naděje na lepší mravy se tímto u Biebera opět snížila, jelikož Jeffries rozhodně není prototypem hodné holky. Sama má už u policie pět záznamů, z nichž nejvážnější je bodnutí nožem do břicha při bitce.

Bieber se z plážového hotelu Nitro City odhlásil v neděli večer, a tak nyní všichni s napětím očekávají, co dalšího při příjezdu domů vyvede...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám