Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Satánek a Krasoň. To jsou přezdívky dvou již dospělých dětí známé internetové zpěvačky Marie Pojkarové (68). Ta se koncem roku vrátila z dlouhodobého pobytu v Indii, kam vzala právě i syna Viléma a dceru Petru (19). „Má tělo modelky, ale odmítá takovou práci dělat. Příčí se jí to. Tak snad bude zpívat, když má hlas jak Mariah Carey,“ prozradila nám hrdá maminka.

A proč říká dceři Satánek? „Občas se chová jako pekelnice, ale stejně se máme moc rády,“ tvrdí internetová celebrita. Jinak přátelé Petru přezdívají „Pojky“.

V Indii si způsobila několik zdravotních potíží. „Od rána do večera jsem sportovala na pláži a přivodila si tím úžeh a navíc jsem dostala nějakou alergii na indickou stravu. Otekl mi krk a jazyk, dusila jsem se a máma už se bála, že bude muset zavolat doktory,“ tvrdí sama Petra.

Další nepříjemnosti Marie viděla v dceřině chování k nejnebezpečnější krávě v širém okolí. „Měla hrb na zádech a každý se jí bál, jak byla agresivní. Nějakému chlápkovi dokonce rozpárala břicho. Ale naše Petra k ní chodila a hladila ji,“ dodala Pojkarová, která se s rodinou do Indie za rok chystá znovu.

Reklama

Další články

Načítám