Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To je vážně ale panoptikum! Zatímco o Ivetě Bartošové (†48) není ani vidu, ani slechu (snad nemají pravdu ti, co říkají, že už se zase ponořila na dno svých závislostí), mezi jejími bývalými i současnými spolupracovníky zuří guerillová válka. Jak se Super.cz dozvěděl, dva bývalí milenci se dokonce porvali jako koně a došlo i na lámání kostí!

„Šlo o takovou tu paní Droběnu Jiřinu, co u Ivety na podzim dlouho tábořila, než je všechny vyhodila z domu, a měla mít prý i pletky se zvukařem Standou. S tím se nějak nepohodli, ona ho údajně falešně obvinila z toho, že jí ukradl nějaké peníze, přitom ostatní říkají, že byla v té době pořád švorc. A když ten zvukař jejímu příteli vysvětlil, jak se věci mají, tak se naštvala, prý ho napadla a zlomila mu ruku,“ dozvěděli jsme se od zdroje z Frýdku-Místku, kde mimochodem žije Ivetina takřka fanatická správkyně fanouškovských stránek Renata.

Nejde ale o jediný kiks holky „krev a hodně mléka“ Jiřiny K.. Jak se naše redakce dozvěděla, podala dokonce trestní oznámení na média, která o ní napsala, že na jednom záznamu zakryla svou mocnou postavou celou obrazovku. „To je snad poprvé, co policisté museli řešit stížnost na to, že se někomu nelíbila narážka na jeho údajně velkou zadnici,“ smějí se zdroje blízké vyšetřování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám