Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali, že Michal Červín (53), známý z televizní reality show Vem si mě, byl za finanční zpronevěru, přesahující dvacet miliónů korun, odsouzen k osmiletému trestu vězení. Jak to ale vypadá, bývalá televizní hvězda se base zatím vyhýbá a místo toho si užívá v exotice.

Již v prosinci jsme se dozvěděli, že Červín do věznice nenastoupil. 16. prosince po něm bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Policie pracuje nyní s několika verzemi, pátrá po něm jednak v Čechách, ale zároveň v zahraničí.

Podle našich informací by se měl zkrachovalý podnikatel nacházet v cizině, konkrétně v Thajsku, kde má řadu přátel. Právě do turisty oblíbené země v jihovýchodní Asii Červín odcestoval také v době projednávání svého případu a díky jeho pobytu zde bylo loni v únoru přesunuto jedno ze soudních líčení.

„Prý je v Thajsku, doteď to byla jeho oblíbená destinace. Není hloupý, aby odcházel do země, kterou nezná," svěřil nám zdroj blízký hledanému muži. My jsme se snažili Michala Červína kontaktovat, ale podle očekávání žádný z jeho telefonních kontaktů není funkční.

Ještě v březnu loňského roku se Červín exkluzivně pro Super.cz vyjádřil, že rozhodně nehodlá utéct do zahraničí a strávit zbytek života jako uprchlík.

V roce 2007 se Červín zúčastnil reality show Vem si mě, kde na krátko vznikl vztah s Barbarou Kautmanovou. Z tohoto románku vzešla dcera Rozárka, ke které se ale Červín nehlásí.

Související témata:
Uprchlík

Reklama

Další články

Načítám