Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku Marii Pojkarovou (68) sice potkáváme na večírcích až posledních pár let, ale vždycky je s ní velká švanda. Tak jako si celý národ dělal legraci z jejích hitů Pejskové se koušou nebo Chrápání, tak si ji umí udělat i sama ze sebe. A jestli si někdo na něco nehraje, je to rozhodně ona.

Když jsme ji objevili mezi hosty plesu profesního magazínu, bylo jasné, že z ní zase vypadne nějaká pekelná hláška na její vlastní osobu. Je totiž pozoruhodná tím, že nepomlouvá ostatní, ale vezme si v klidu na paškál i samu sebe.

Obdivovali jsme, že se navlékla do společenských šatů, i když je v lásce nemá. "Na plesy jsem nikdy nebyla, tančit se mnou, to chce odvahu. Párkrát jsem na plese i zpívala, s kapelou. Ale já nejradši zpívám jen sama s kytarou," vysvětlovala sympatická blondýna, která dělá muziku jen pro radost, protože ji živí pronájem činžáků, které v Praze vlastní.

S večerním úborem si velkou starost nedělala. "Jen jsem poučená z článků na Super.cz, že si mám vzít něco, v čem mi vynikne poprsí," smála se. Marie během posledního roku dost zhubla, ale právě vnady jí zůstaly.

"Ale potřebovala bych někoho, kdo by mě donutil hubnout dál. Snažím se o dietu, večer už jím jen maso, i tu zeleninu jenom dopoledne, takže sice už nevypadám úplně jako ovarové koleno, ale pořád to není ono. To bych potřebovala víc než stylistu, aby ta Pojkarová vypadala co k čemu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám