Hlavní obsah
Článek

Už kvůli ní stálo za to jít na ples profesního magazínu, který znají jen málokteří čtenáři internetového zpravodajství. Ale mezi pozvanými byla i "paní Etiketa", která radila v chování a oblékání několika americkým prezidentům, sedmdesátnice Eliška Coolidge Hašková.

I když nebyla v kole na parketu jako první, s tanečníkem Vlastimilem Harapesem naskočila až na druhou skladbu, okamžitě ovládla parket. "Tančím ráda, a když budu mít vhodného partnera, nebudu se tomu bránit po celý večer," řekla Super.cz paní Eliška, které nedělaly problém pomalé, ale ani rychlejší tance.

Říkali jsme si, jak to ve svém věku udýchá, a z její odpovědi jsme byli v šoku. "Chodím minimálně dvakrát až třikrát týdně na step aerobik," prozradila. A to, že její kolegyně v tělocvičně jsou holky mladší o dvě generace, ji rozhodně nerozhází.

Jako profesionálky jsme se jí zeptali na názor, jak se jí zdají ostatní hosté plesu oblečení, a ona se zachovala přesně podle etikety a nikoho nekritizovala, ač mnohé dámy rozhodně nesplňovaly dress code black tie, který je na plesy žádoucí.

"Když jsou šaty společenské, dlouhé být nemusejí. I když třeba délku do půli lýtek bych neupřednostňovala, protože v té části je ženská noha od kolene dolů nejsilnější a nikomu nelichotí, když ji má rozdělenou okrajem šatů," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám