Hlavní obsah
Článek

Když se Natalie Middleton (30) a Scott Fiskel (32) poprvé viděli, nepatřili zrovna k nejatraktivnějším lidem. Mezi dvěma tlouštíky ovšem vzniklo silné pouto, které je vzájemně motivovalo k hubnutí.

Láska může vzniknout i na tom nejméně očekávaném místě, ale na semináři, který předchází bandáži žaludku, by ji opravdu vyhlížel jen málokdo. Nemožné se ovšem stalo skutečností, a když více než stopadesátikilový Scott poprvé spatřil ještě o čtvrt metráku těžší Natalii, měli oči jen pro sebe.

Obě hrdličky tehdy ovšem trpěly značnou nadváhou, která jim v milostném vztahu překážela. Sen o společném životě je ovšem přiměl k dodržování životosprávy, která po komplikovaném chirurgickém zákroku přinesla své ovoce.

Scott svou váhu snížil o 63 kilogramů a v současné době váží 89 kilogramů. Natalie byla při hubnutí ještě úspěšnější a svých 178 kil zredukovala na pouhých 70. Společně tak přišli o 171 kilogramů a svůj úspěch mají v plánu korunovat uzavřením manželství. Natalii se budou svatební šaty určitě vybírat lépe než v době, kdy byla o více než 100 kil těžší.

Zamilovaný pár teď svou váhu přísně hlídá. Natalie a Scott denně přijmou jen 800 kalorií, což je zhruba čtvrtina toho, co spořádali ve svém těžkotonážním období.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám