Hlavní obsah
Článek

Herečka a modelka Nikol Kouklová (24), kterou diváci znají například ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, se stala novou posilou seriálu Cesty domů.

Rajcovní zrzečka s dokonalou postavou si zahraje stážistku Věru Hrubou v kanceláři Hynka Kenigra, kterého ztvárňuje Roman Zach (51).

Protože Hynek má momentálně dost starostí s přetahováním o své vlastní děti, mladá a dychtivá slečna je pro něj vítané rozptýlení. A Věře zkušený a ještě navíc charizmatický státní zástupce velmi imponuje. „Věra není žádná potvora, spíš trochu koketa. Zaplete se do něčeho, do čeho se zaplést ani nechtěla. A bohužel za to ponese následky. Víc nemůžu prozradit,“ říká Nikol Kouklová.

I když má s natáčením seriálů už nějakou zkušenost, měla prý ze začátku trochu obavy. „Ale zbytečně, natáčení jsem si moc užila, štáb i kolegové byli fajn, je to pro mě nová a zajímavá zkušenost. Právnické prostředí je pro mě velkou neznámou, ale naštěstí jsme v dialozích neměli žádné právnické termíny, které by bylo potřeba konzultovat s odborníky,“ oddechla si krásná herečka, pro niž bylo velmi příjemné osobní setkání s Romanem Zachem, který hraje Hynka.

„Hodně mi před kamerou pomáhal, hrát s ním bylo příjemné i proto, že jsem poměrně vysoká, takže mívám většinou problém s hereckými partnery. Ale Roman je mnohem vyšší než já, takže jsem mohla mít i podpatky,“ uzavřela herečka.

Reklama

Další články

Načítám