Hlavní obsah
Článek

O víkendu se v Brně už podruhé uskuteční v Mahenově divadle Ples v opeře. Na tuto akci se nechystají pouze místní, ale zavítají zde i známé tváře z Prahy. Jedním z hostů bude i Jitka Válková (32). Byli jsme u toho, když si Česká Miss 2010 vybírala a zkoušela šaty u své dvorní návrhářky Beaty Rajské.

V salonu pro ni byly připravené tři modely, ale jedny byly už předem favorizované. „Krátce po Novém roce se mi ozvala Jitka, že má pozvání na Ples v opeře v Brně. Prý by ráda plesovala v šatech od Beaty Rajské," popisovala nám počátek spolupráce návrhářka. „Protože poslední šaty, které jsme jí dělali byly červené, chtěla jsem barvu nebarvu a rozhodla jsem se pro černé. Sice jsme připravili troje, ale o jedněch jsem byla přesvědčená, že nakonec zvítězí," dodala Rajská. Aby nebylo prozrazené překvapení, tak nás návrhářka i modelka nechali v nevědomosti a vše se ukáže až v sobotu na plese.

Pokud nakonec zvítězí černý model, tak by vás určitě mělo zajímat, že Válková si pod něj nebude moct obléknout spodní prádlo. Bez podprsenky bude díky speciálně řešenému živůtku. Kalhotky si nebude moct obléknout zase z toho důvodu, aby nerušily čistou linii prosvítajících nohou.

Reklama

Další články

Načítám