Hlavní obsah
Článek

Monika Marešová (49) sice s manželem a otcem svých synů Leošem Marešem (47) řadu let nežije ve společné domácnosti, není ale žádným tajemstvím, že jsou formálně stále manželé. Přesto se Monika nerozpakovala obléknout do svatebních šatů.

Moderátorka neměla ani tak v úmyslu vstoupit opět před oltář, nýbrž dostala společně se svou jmenovkyní Monikou Leovou (32) příležitost nafotit promo fotky, které budou lákat do soutěže, ve které skutečné nevěsty předvedou souboj o pohádkové věno. Marešová a Leová předvedly před objektivem fotoaparátu souboj nevěst velmi realisticky. „Kdyby nějaká dívka na mého přítele dotírala, určitě bych jí to vysvětlila, a to klidně i ručně. Bez boje se totiž nikdy nevzdávám,“ smála se Leová, která si svého přítele hlídá jako oko v hlavě již čtvrtým rokem.

To Monika Marešová má přístup opačný. „Pokud by měl mě a stál o jinou, nestál by mi za to. Ta jediná musím být přeci já,“ uvedla.

Jak je známo, Marešová si svůj den D už prožila, Leová ale ještě stále na vyslovení kouzelné žádosti čeká. „Do svatby se neženu. Hlavně mě můj přítel zatím o ruku ani nepožádal. Chtěla bych ale klasickou českou svatbu s rozbíjením talířů a dalšími tradicemi. Zažila jsem ve Vietnamu svatbu svého strýce. Trvala celý týden, měla stovky hostů, tuny jídla a pití. Všichni tancují a baví se. To ale pro mě moc není,“ upřesnila sexy modelka.

Reklama

Další články

Načítám