Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Redaktorovi Super.cz asi v ruce nešustily bankovky s dostatečně vysokou nominální hodnotou, jinak si nelze vysvětlit, co na nedávné akci provedl Pavel Trávníček (73). Princ z legendární Popelky si nedávno udělal ostudu, když vyšlo najevo, že prostřednictvím své partnerky a zároveň manažerky požadoval v zahraničí rekordní honorář za rozhovor, což není v našich končinách zvykem a leckdo by to mohl považovat za jistou „nenajedenost“ umělce. Když se ho naše redakce zeptala na reakci, beze slova uprchl jak zbabělý či stydlivý hošík!

Místo toho, aby sám vysvětlil, proč požaduje peníze za něco, za co v českých a vůbec v evropských končinách žádní novináři neplatí, raději za sebe nechal mluvit přítelkyni.

„Omlouvám se. Pan Trávníček má velmi nabitý program včetně hlavní role ve filmu. Rozhovory dělá za pět set eur. Je to jeho práce,“ napsala tehdy Fialková norskému reportérovi po jeho žádosti o rozhovor.

A doteď svůj krok obhajuje. „Každý pracuje za peníze. Nikdo nedělá zadarmo,“ brání se Monika. A nesouhlasí ani s tím, že rozhovory se zvyšuje popularita herců, kteří pak díky ní získávají větší finanční prostředky za samotné hraní ve filmech a seriálech. „Já si myslím, že Pavel už tu popularitu nepotřebuje. Je slavnej moc, moc a moc,“ dodala nepřesvědčivě na oslavě čtyřicátin zpěváka a skladatele Jarka Šimka a pak po pokynu tajnosnubného Trávníčka rozhovor ukončila.

Tohle se této dvojici vážně nepovedlo…

Reklama

Další články

Načítám