Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Eliška Bučková (34) chce být módní návrhářkou. Tak nás zajímalo, zda už si obléká nějaké kousky, které si sama navrhla. A trefili jsme se. Na večírek, kde jsme ji potkali, si vzala šaty, které si sama velmi svérázně upravila.

"Jsou to šaty právě z butiku, se kterým spolupracuji. Původně byly dlouhé až na zem, ale přítel mi řekl, že akce na velkou večerní nebude. Tak jsem je ustřihla," překvapila nás Eliška a pokračovala dál. Šaty totiž ani nezapošila, takže lem byl trochu zubatý. "Je to taková nedbalá elegance. Nedivte se, stříhala jsem je dvě minuty předtím, než jsme nastoupili do auta, nůžkami na maso," vysvětlila Eliška.

"Obecně chci navrhovat hlavně pohodlné kousky. Sama mám spoustu šatů, které mají buď velký dekolt, nebo jsou moc krátké, takže se v nich člověk bojí pohnout, aby někde něco nevykouklo. A v mnou navržených modelech by se to stávat nemělo," dodala modelka, která chce navrhovat pro ženy všech velikostí - od S až po XL.

A jakou nosí velikost ona sama? "Něco mezi eskem a emkem, mám raději volnější věci. Nedávno jsem si dokonce pořídila tuniku v elku," uzavřela Bučková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám