Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Modelka Rosie Huntington-Whiteley nafotila sexy kampaň na spodní prádlo a předvedla se ve smyslných pózách, které vás nenechají v klidu. Taková podívaná tady už dlouho nebyla.

Prádlo, jemuž Rosie propůjčila nejen svou tvář, teď půjde na dračku. Do obchodů se ale nejspíš více pohrnou muži, kteří by své polovičky alespoň částečně rádi přiblížili k ideálu krásy. Málokterá žena bude ovšem v této kolekci vypadat tak dokonale jako Huntington-Whiteley.

Její štíhlé tělo vynikne v jakékoliv barevné variantě spodního prádla a zdá se, že každý další kousek oblečení je v případě Rosie naprosto zbytečný. Kdyby se celé dny vystavovala ve spodním prádle, její kariéra by strmě stoupala vzhůru.

Toto sexy tělíčko ovšem patří hollywoodskému akčnímu hrdinovi Jasonu Stathamovi, který je na svou partnerku zajisté pyšný. Společně ustáli i partnerskou krizi a jeden z nejkrásnějších párů světového šoubyznysu má před sebou spokojenou budoucnost. Statham jde z role do role a Rosie by se po třetím dílu Transformers měla objevit v remaku filmu Šílený Max.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám