Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Zuzana Bubílková je deset let poté, co jí lékaři diagnostikovali rakovinu štítné žlázy, stále plná elánu. I když je rok v důchodu, stále pracuje, nyní v nové televizi Regina. Na její zahajovací párty jsme Zuzanu potkali, a připadalo nám, že vypadá úplně stejně, jako když před devatenácti lety začínala v pořadu Miloslava Šimka, který ji pro naše obrazovky na Slovensku objevil.

"Co se zdraví týče, musím zaklepat na dřevo. Byla jsem na poslední prohlídce a doktor mi řekl, že po deseti letech už je u tohoto typu rakoviny jen jedno až dvě procenta možnost, že bych mohla recidivovat. Tak mi držte palce, abych nebyla ta dvouprocentní," svěřila Super.cz moderátorka.

To, že se cítí skvěle, potvrzuje i její životní styl. "Denně cvičím, buď chodím s holemi, anebo když je škaredě, tak zamířím do posilovny. Ale žádné velké zátěže nemám, jen patnáct až dvacet kilo. Posiluji zádové svalstvo, hodně vesluji, a když z fitka odcházím, cítím se o deset let mladší," smála se.

Pokud jde o plastiky nebo botox, to zavrhuje. "Ale na jedné jsem byla, před patnácti lety mi operovali nos, na který se podle pana režiséra Adamce nedalo v televizi koukat. Když jsem pak onemocněla, říkala jsem si, jestli jsem se tím nerouhala," přiznala.

A její další recept na mládí? Rozhodně činorodost. I když by vystačila s důchodem, který má něco pod deset tisíc korun měsíčně, a úsporami, tak pořád pracuje. „Jsem ráda, že se stále najde někdo, kdo stojí o moje zkušenosti,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám