Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hlavní aktérka reality show Here Comes Honey Boo Boo Alana Thompson byla v pondělí večer převezena do nemocnice s bolestmi hlavy poté, co se vůz jejích rodičů střetl s kamionem. Ve voze v tu dobu byli kromě osmileté Alany i její matka zvaná Mama June, sestry Lauryn s Jessicou a otec Mike alias Sugar Bear, který auto řídil.

Podle očitých svědků se na křižovatce rozjel Mike na zelenou, když řidič vedle jedoucího kamionu s vypnutými světly najednou změnil směr jízdy a do vozidla plného pasažérů vrazil. Členové rodiny, známé z televizní stanice TLC, čekali na příjezd sanitky. Nakonec se však podle slov matky June nechali odvézt autem svého bodyguarda, který je vzal do nemocnice, kterou si sami vybrali.

Nikomu se naštěstí nic vážného nestalo. Alana si stěžovala na bolesti hlavy, otec utrpěl zhmožděniny na zádech, Lauryn vyvázla s několika škrábanci a matka měla bolesti zad a krku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám