Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmá řada seriálu Cesty domů pořádně přitvrdí. Do děje vtrhne jako čerstvý vítr nová, velmi záporná postava - mafián Záviš, kterého ztvární charismatický herec Ivan Jiřík (51)

Mafián Záviš nebude překvapivě vystupovat jako mlátička s oholenou hlavou, ale jako noblesní džentlmen v obleku s vybranými způsoby. Herec si velmi dobře pamatuje svůj první natáčecí den, který byl hodně ostrý.

„Měl jsem přijet luxusním autem do skladiště a mučit tam Filipa Čapku, který hraje Sváťu. Scéna se pak natočila jinak, ale autem jsem opravdu přijel. Svůj vlastní vůz mi půjčil sám pan režisér Jiří Adamec,“ líčil Jiřík, který se obával, aby režisérovo auto nezničil.

„Protože má plně vybavený automat, který jsem do té doby nikdy neřídil, a protože jsem musel projet poměrně úzkým prostorem, byl jsem velmi nervózní, abych auto pana režiséra nenaboural. Nakonec jsem to zvládl, pan Adamec má zřejmě nervy ze železa, protože nehnul ani brvou, když jsem auto ve skladišti podle scénáře zastavil pár centimetrů od sloupku. Vůbec si nepamatuju, jak jsem odříkal text, pamatuju si jen, jaký stres jsem měl z řízení toho auta a jak se tím všichni bavili,“ uzavřel s úsměvem Ivan Jiřík.

V osmé řadě seriálu dostane větší prostor i herec Alexej Pyško (57) coby plukovník Karel Mladý, jenž se objeví čas od času na policii, aby vyšetřil nějaké pochybení kolegů z kriminálky, a ti ho proto nemají moc rádi. Diváci se tentokrát dozvědí i mnohem více informací z jeho osobního života.

Reklama

Další články

Načítám