Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední měsíce jsou pro Elišku Bučkovou (34) obdobím zásadních změn. Česká Miss 2008 vyměnila rockera Vaška Noida Bártu (43) za pohádkově bohatého hezounka Jakuba Malinu, úspěšně přemohla anorexii a kromě pravidelného cvičení a posilování má novou zálibu – pustila se do navrhování módní kolekce. Modelka se v letošním roce stane jak návrhářkou, tak tváří kampaně oblečení, které sama navrhne.

„Před pár měsíci mě oslovila jedna zahraniční společnost, zda bych měla zájem o spolupráci a chtěla navrhnout vlastní módní kolekci. V minulosti jsem už o něčem podobném uvažovala, a tak jsem s radostí na spolupráci kývla. Intenzivně se teď věnuji přípravě prvních návrhů, které pojedu prezentovat do Budapešti,“ uvedla Bučková, která se jako nováček v oboru radí se svým kamarádem, který je módní návrhář.

Ruku na srdce, Bučková si v minulosti často libovala v prvoplánové okázalosti a levně vyhlížejícím kýči, za což byla kritizována módními odborníky. Modelka by prý na sobě ale do budoucna ráda pracovala.

„Velmi jsem uvítala kamarádskou pomoc kamaráda Marka, který mi poradil se základními informacemi - jak správně vybrat látku, jak odměřovat a jaké materiály kombinovat. Vítám ale i komentáře Kubovy rodiny. Mají všichni vybraný vkus a dokážou mé návrhy vidět i jinýma očima. Například tak, aby vypadaly dobře i na ženách velikosti L nebo XL. Já si to vždycky představím na hubené modelce, ale chtěla bych, aby modely slušely ženám různých velikostí,“ upřesnila misska, jež se teď prý nenudí.

Nedá se očekávat, že se z Elišky Bučkové stane nová Victoria Beckham (50), je ale hezké, že se snaží plnit si své sny.

Reklama

Další články

Načítám