Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Členka bývalé skupiny Destiny’s Child a nejlepší kamarádka Beyoncé Kelly Rowland (32) by se dala považovat za typický příklad dokonalé exotické krásy. Obvykle bezchybná a precizně nalíčená umělkyně si však ve čtvrtek hodlala užít "bezšminkový" odpočinkový den na pláži. Dařilo se jí to až do chvíle, než kolem ní začal kroužit jeden z fotografů. Ten si však na jednu stranu zasluhuje náš obdiv, s jejím poznáním bychom měli nejspíš velký problém.

Interpretka hitu Dilemma (spolupracovala na něm s rapperem Nellym) se slunila na lehátku na jedné z pláží v Miami, ale když si všimla cvakání spouště, bleskurychle vstala, aby si mohla přes své fialkové bikiny natáhnout košili.

Pouze to ve spojení s občasným sáhnutím na bříško stačilo k rozdmýchání spekulací ohledně zpěvaččina možného těhotenství se snoubencem Timem Witherspoonem. Média si rovněž stihla všimnout, že Kelly na prsteníčku neměla zásnubní prsten, ale tetování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám