Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud jste fanoušky pořadu Partička, jste už určitě zvyklí na to, že se někdo ze čtyřky Sokol, Suchánek, Chmela a Genzer sem tam svlékne v rámci nějaké hry. Ondřeje Sokola (52) jsme tak už měli možnost vidět pouze v trenkách či ovinutého jen množstvím šál a boa. Tentokrát šel ale donaha úplně.

Pohledný herec se svlékl přímo ve svém novém filmu Krásno, ke kterému napsal scénář, režíroval jej a zahrál si v něm i jednu z hlavních rolí.

V černé komedii, která vychází z reálných událostí v životě režiséra a jeho kamaráda z dětství, herce Martina Fingera, jde ale hlavně o vyšetřování jedné nevyjasněné smrti. Návrat do rodného Šumperka však odstartuje sérii bizarních, šokujících, ale i úsměvných situací. A jednou z nich je i hádka na chodbě hotelu, kdy se zcela nahý Ondřej Sokol snaží v běhu něco vysvětlovat podobně ’neoblečené’ slečně prchající z jeho pokoje.

Jestli si může Sokol dovolit veřejně se svlékat, posuďte sami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám