Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Plodková patří mezi umělce, kteří vezmou nabídku jen v případě, že je daná věc baví, nějak zajímá a posune dál. „Vypadá to, že té práce nemám tolik, ale jak se říká, kdo si počká, ten se dočká," vysvětluje Jana.

Přestože bylo období, kdy herečka vážně nemohla zavadit o práci, nikdy prý nenastal moment, že by nebyla schopná splácet složenky. „V mém životě to naštěstí funguje tak, že v momentě, kdy se blížím nule, se vždycky nějaká nabídka objeví. Nikdy bych se asi nedostala do nějakého nepříjemného minusu.

Když v životě Plodkové nastalo období, kdy se jí nabídky na role nehrnuly, odcestovala na zkušenou do Spojených států. Herečka nemá pocit, že by ji tato zkušenost nějak zásadně ovlivnila v hereckém vývinu. „Když jsem začala kdysi pracovat s Markem Najbrtem, tak mi dal neuvěřitelnou školu. Od té doby, kdykoli pracuju, tak mám pocit, jako bych ho stále za zády slyšela. Tím, že obdivuji styl jeho práce, tak slyším jeho druhý hlas, abych hrála správně a civilně. V hraní mě teda Amerika vůbec neovlivnila, spíš mi tahle zkušenost ukázala lidské aspekty," říká Jana Plodková, kterou aktuálně můžeme vidět ve snímku Rozkoš.

Reklama

Další články

Načítám