Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žádné bouřlivé oslavy k uvítání Nového roku rocker Pepa Vojtek (58) neplánuje. Silvestra tráví s rodinou, manželkou Jovankou a nejmladším synem Adámkem. "Chodíme k Jovančiným rodičům, kde se nás sejde tak osm lidí z vesnice, pokecáme, nic velkého to není. Nemám rád plánované oslavy, spíš nárazovky," smál se.

Pokusy dostat z něj recept na novoroční kocovinu se s velkým úspěchem nesetkaly. "Každý člověk je jiný, pije něco jiného, jinak to míchá. Zrovna tak existuje sousta receptů, jak se vypořádat s následky. Jeden bych ale moc nedoporučoval. Opravdu nevím, zda je dobré vytloukat klín klínem. Může se to zvrtnout a pokračovat tak celý rok," myslí si Pepa.

Sám už si potrpí na kvalitní alkohol. "Jsem na klasiku, mám rád třeba hruškovici. Pivo moc nepiju, nic mi neříká a Jovanka mi nadává, že když máme doma k obědu vepřo, knedlo, zelo, tak si k tomu klidně otevřu energetický drink," prozradil.

Zamlada, v divokých začátcích kapely Kabát ale bylo všechno jinak. "To byl rum s pivem nebo rum s colou, nebo červené víno s colou, do které jsme si ještě lili ten rum. Sklenička se pak nedala ani umýt, jak tam bylo zažrané. Stačily dva půllitry a už to šlo Auf Wiedersehen," přiznal Vojtek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám