Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Bára Basiková letos překonala věkovou hranici padesáti let a vypadá to, že o sebe přestala dbát. Tolik nevzhledných a nelichotivých outfitů jako letos totiž nikdy dříve ve svém repertoáru neměla.

Statná zpěvačka neměla nikdy při výběru oblečení příliš šťastnou ruku, ale to, co předvedla letos, překračuje všechny meze. Ať už se Bára objevila kdekoliv, byla nepřehlédnutelná. Její nevhodný šatník jí totiž přidával několik let i kil navíc.

Po oslavě životního jubilea je boj s nadbytečnými kily pro Báru stále těžší. Když se jí ovšem občas podaří zhubnout, znemožní se oblečením, které působí jako z módního salónu pro ženy nadstandardních rozměrů. O tom nás Bára přesvědčila v šatech pro obří vílu i neforemných šedých kalhotách.

Její špatný vkus se ovšem netýká pouze odívání. Zpěvačka letos experimentovala i s účesy a většinou to dopadlo katastroficky. Bára chtěla, aby její kštice působila bohatším dojmem, ale vypadalo to, jako kdyby proletěla komínem. Příliš práce si nedala ani s líčením, a svou stárnoucí pleť namísto maskování ještě zdůraznila. Nejděsivější kreace Báry Basikové najdete v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám