Hlavní obsah
Článek

Čucíky si občas dopřává nejen Iveta Bartošová, ale i zahraniční celebrity. I ony to občas přeženou a vracejí se domů v žalostném stavu.

Ve světě celebrit není o alkohol nouze, a když na večírcích teče zdarma proudem, byl by hřích toho nevyužít. Některé slavné dámy mají pro kapku něčeho ostřejšího vyloženě slabost, což se ve výsledku nepříznivě projevuje na jejich chování. Vrávoravá chůze a oči v sloup jsou tak s některými hvězdami už neodmyslitelně spjaty.

Vyhlášenou násoskou je stárnoucí silikonová kráska Pamela Anderson, která letos neměla o alkohol nouzi. Několikrát se zlila pod obraz a světlo světa tak spatřily nelichotivé fotografie, na nichž vypadá dost použitě.

Podobnou zkušenost měla i její silikonová kolegyně Courtney Stodden, jejíž bezvládně tělo na parketu ochotně jistili dobrovolníci. Alkoholové mejdany jsou nejspíš také jedním z důvodů, proč ztroskotalo její manželství s Dougem Hutchinsonem.

Na své si přišla i modelka s divokým životným stylem Kate Moss, jejíž opilecké historky jsou dnes již legendární. Další hvězdy showbyznysu v podroušeném stavu najdete v galerii.

Reklama

Další články

Načítám